SCF Volleyball Opens Season on the Road (Norwegian: SCF volleyball åpner sesongen på veien)

Bradenton, Fla - SCF -volleyballaget ser ut til å avspark 2023 -sesongen med et smell i helgen. Manatene skal reise til Babson Park for en tri-match mot Webber International University JV og Warner University JV lørdag ettermiddag, 19. august kl.

Siste gang:

Manatene kommer av og avslutter forrige sesong 12-15 sammenlagt med en 5-8 rekord i Sun Lakes Conference-South Division. De ville avslutte nummer to i konferansespill og sikre et sted i FCSAA DII Region 8 State Tournament som #7 -frøet der de falt i tre sett til Gulf Coast State. Det var Manates første sluttspillopptreden siden 2014. I tillegg var dette deres første år i divisjon to.

Manatene ledes av hovedtrener Lynn Burnett. Burnett går inn i sin fjerde offisielle sesong som hovedtrener for Manatees etter å ha blitt kåret til den midlertidige hovedtreneren i løpet av 2019 -sesongen.

Burnett får hjelp av andreårs assistenttrener Craig Wolfe og førsteårs assistenttrener Amanda Black.

Wolf, som begynte i Manatees forrige sesong, var hovedtrener på videregående skole for Out-of-Door Academy og Riverview High School i Sarasota. Han bringer over 40 års coachingerfaring for å hjelpe Burnett ut.

Black blir med på Manatees etter å ha tilbrakt de to siste sesongene som hovedtrener for Amarillo College i Amarillo, Texas. En innfødt fra Georgetown, Texas, Black, kona til tidligere MLB -mugge, Vic Black, begynte sin collegiate coachingkarriere på Hill College i Hillsboro, Texas. Etter å ha trent for Adidas 15 Junior Volleyball Club, skulle hun bli hovedtrener for Frank Phillips College i Borger, Texas før hun tok hovedtrenerstillingen ved Amarillo College.

Før coaching begynte Black sin spillkarriere som setter ved Temple College i Temple, Texas, hvor hun var en all-amerikansk hederlig omtale i løpet av sitt andre år og stablet sammen over 1600 assists for å hjelpe til med å lede leopardene til NJCAA National Tournament (2011 ). Hun overførte deretter til Stephen F. Austin University hvor hun avsluttet sin kollegiale karriere der.


Forrige sesong Sun Lakes Standings:

Nord -

1. #19 Gulf Coast State (22-3, 10-3)

2. RV Pensacola State (24-7, 10-3)

3. St. John's River (20-14, 9-4)

4. Florida State College på Jacksonville (9-7, 7-6)

5. Lake Sumter State (10-15, 3-10)


Sør -

1. Palm Beach State (11-6, 9-4)

2. SCF (12-15, 5-8)

3. Sør-Florida State (8-11, 5-8)

4. St. Pete (8-11, 4-9)

5. Pasco-Hernando State (8-16, 3-10)


Passerer faklene:

Med en ny sesong kommer et nytt lag da Manatees mister fire spillere fra forrige sesong: Lana Sandanom, Lison Stoffel, Shelby McGee, Haley Rhoads, Kendall Steinert og Katarina McCall. McGee, Steinert og McCall har alle overført til universitetsnivå for å fortsette å spille collegiate volleyball.

Sandanom, opprinnelig fra Toulouse, Frankrike, avsluttet sin andre kampanje med 191 drap, 24 graver og 16 blokker før hun avsluttet sesongen tidlig på grunn av en kneskade.

Stoffel ble uteksaminert om høsten og skal delta på Lunex University i Differdange, Luxembourg. Alsace, Frankrike innfødte avsluttet sin tredje sesong av volleyball med 43 ess, 42 drap og 86 assists. Hun avsluttet sin karriere med 534 assists (224 med SCF; 310 med uavhengighet CC), 65 ess og 538 graver (336 med SCF).

McGee vil overføre til Nicholls State University i Thibadoux, Louisiana med to års valgbarhet igjen. McGee avsluttet sin andre kampanje med 345 graver, 23 ess, 43 assists og 12 drap.

Rhoads dro fra teamet på grunn av personlige grunner. Hun leder an offensivt og defensivt med 211 drap, 12 ess, 75 graver og 54 blokker (14 solo) i sin ensomme sesong for manater. I tillegg ble hun utnevnt til et medlem av alt-sun Lakes Second Team.

Steinert overførte til Webber International University for å spille innendørs og strandvolleyball med tre års kvalifisering for begge. Steinert leder an i assists i sin ensomme sesong på innendørslaget med 866 assists, 38 ess, 65 drap, 288 graver, 41 blokker og 17 dobbelt-dobler (assists og graver). I tillegg ble hun utnevnt til medlem av First Team All-Sun Lakes og tjente FCSAA DII Setter of the Week tre ganger i tillegg til å tjene NJCAA Offensive Player of the Week ved en anledning.

McCall, som begynte i Manatees etter å ha tilbrakt sitt førsteårsår ved Penn State University - Beaver (USCAA), har overført til Ave Maria University (NAIA) for å spille for både innendørs og strandvolleyball. Hun vil ha to års valgbarhet igjen. McCall spilte i seks kamper med manatene der hun hadde 10 ess, 13 graver og fire assist før hun avskjediget måter.


Å ønske de nye blodene velkommen:

Til tross for avgangene, var Burnett i stand til å hente inn 10 nykommere for å bli med i innendørs teamet. Fem er internasjonale, tre er overføringer og fire er lokale produkter.


Jaycie Sheean:

En midtblokkering/høyre side hitter/setter fra Rockford, Illinois, blir med seg til Manatee som en overføring fra Purdue University - Northwest (NCAA DII). Hun vil ha ett års valgbarhet igjen og vil være den første NCAA DII -spilleren som ble med i Manatees volleyballag, men vil sitte ute og rødskjørt for denne sesongen.

Som medlem av Lions spilte hun i fem kamper (to starter) der hun produserte fem drap, to graver og åtte blokker.

Før Purdue Northwest spilte Shean på Lutheran High School i Rockford hvor hun spilte alle fire årene på varsity for korsfarerne og avsluttet sin karriere med 394 drap, 112 ess, 136 graver og 93 blokker (57 solo). I tillegg hjalp hun korsfarerne med to opptredener i Illinois High School Association (IHSA) State Tournament, som inkluderte en fjerdeplass i løpet av hennes andre år og ble utnevnt til medlem av All-Big Northern Second Team. Senioråret hennes var hennes mest produktive da hun avsluttet med 163 drap, 23 ess, 54 blokker (14 solo) og 40 graver.

Katie Keefe:

Keefe, som er en utenfor hitter fra London, England, blir med på Manatees etter å ha overført fra Stetson University fra deres strandvolleyballag. Hun vil ha ett års kvalifisering med strandlaget og to års kvalifisering med innendørslaget. Historisk sett vil hun være den første volleyballspilleren fra England som spiller for SCF og den første NCAA DI -overføringen i programhistorien som ble med i laget.

Som nybegynner for Lady Hatters Beach -laget, spilte Keefe stort sett i ekstra kamper, men spilte en kamp på #5 -paret. Til tross for at hun bare spilte den sanksjonerte kampen, ble hun utnevnt til medlem av Asun Academic Honor Roll mens hun var en del av Lady Hatters 'løp for å vinne Asun Conference Beach Volleyball -turneringen og kvalifisere seg til NCAA Beach Volleyball Championship som #18 Team i nasjonen.

Før Stetson ble Keefe påmeldt på London Oratory School. Mens hun gjør det, har hun konkurrert i flere innendørs volleyballturneringer i Europa. Hun ble kåret til den beste utenfor hitteren på Nevza U17 -turneringen i 2019 og MVP tre ganger for innendørs mens hun vant fire gull- og sølvmedaljer.

I Beach Volleyball har Keefe og hennes partner, Isabelle Tucker, konkurrert i fem strandvolleyballturneringer i Europa hvor de vant en gull- og sølvmedalje i EM og et gull i Nevza U19 Beach Volleyball -turneringen.

Tidligere i år konkurrerte Keefe i FIBV World Tour i Madrid, Spania (17. mai 21. mai) med Tucker med en 13. plass, CEV Beach Volleyball Nations Cup i Budapest, Ungarn hvor de endte på femteplass og nylig U22 CEV EM i Romania hvor de var niende.

Aleksandra Wrobel:

Wrobel blir en venstrehendt motsatt hitter fra Warszawa, Polen, og blir med SCF etter nylig å ha spilt for U20-klubblaget sitt, Trans-Ann Ptomein Sosnowiec i Sosnowiec, Polen. Hun vil være den første polske spilleren for SCF -volleyball.

Med Trans-Ann Ptomein hjalp hun dem til en rekord på 21-10 i klubbspill.


Elise Bakken:
En setter fra Oslo, Norge, blir Bakken sammen med Manatees etter å ha spilt klubbvolleyball for Koll Il II og Oslo Volley. Hun vil være den første norske som spilte for SCF -volleyball.

Under sine ansettelsesperioder med Oslo Volley har hun konkurrert i den norske cupen og den norske ligaturneringen i løpet av 2020-21 året hvor laget hennes endte på topp 10.

Theresa Briefeneder:
En midtblokkerer fra Seekirchen, Østerrike, BrieTender blir med på Manatees etter å ha spilt klubbvolleyball for UVV Seekirchen. Der hjalp hun dem til en 7. plass i den østerrikske League II -turneringen. BrieTender vil være den første østerrikeren som spilte for SCF -volleyball.

Alannah McCaughey:
McCaughey, et lokalt produkt og libero fra Punta Gorda, blir med Manatees etter endt utdanning fra Charlotte High School. Som medlem av Tarpons for de to siste sesongene på Varsity, avsluttet McCaughey med 42 ess og 287 graver. I løpet av de to siste sesongene hjalp hun Tarpons til to strake opptredener i de regionale semifinalen i FHSAA 5A State Tournament.

I tillegg spilte hun på Charlotte High Schools Beach Volleyball -lag og hjalp Tarpons til FHSAA Beach Volleyball Championship State Tournament i programmets andre sesong.

Charlotte Herman:
Herman, en midtblokkering og lokal fra Venezia, blir med på Manatees etter endt utdanning fra Venezia High School. Hun spilte sine to siste sesonger på indianernes varsity -tropp der hun samlet 21 drap i karrieren.

I løpet av hennes seniorår, til tross for at han bare spilte i fire sett på grunn av skade, var Herman fremdeles en del av Venezias løp i FHSAA 7A da de gikk 22-4 sammenlagt en 3-0-rekord i distriktene. De ble kåret til 7A District 12 vanlige sesongmestere før de vant FHSAA 7A State Volleyball-turneringen etter å ha beseiret Hagerty High School 3-1 for å ta tittelen for sin fjerde gang i 7A.

Herman spiller også Beach Volleyball og hjalp indianerne med to strake opptredener i FHSAA Beach Volleyball State -turneringen.

Katrina 'Kat' Tallo:
Herman, en midtblokkering og lokal fra Venezia, blir med på Manatees etter endt utdanning fra Venezia High School. Hun spilte sine to siste sesonger på indianernes varsity -tropp der hun samlet 21 drap i karrieren.

I løpet av hennes seniorår, til tross for at han bare spilte i fire sett på grunn av skade, var Herman fremdeles en del av Venezias løp i FHSAA 7A da de gikk 22-4 sammenlagt en 3-0-rekord i distriktene. De ble kåret til 7A District 12 vanlige sesongmestere før de vant FHSAA 7A State Volleyball-turneringen etter å ha beseiret Hagerty High School 3-1 for å ta tittelen for sin fjerde gang i 7A.

Herman spiller også Beach Volleyball og hjalp indianerne med to strake opptredener i FHSAA Beach Volleyball State -turneringen.

Morgan McGuire:
En setter fra Dover, Florida, McGuire blir med på Manatees etter at han ble uteksaminert fra Strawberry Crest High School. Som medlem av laderne spilte McGuire sine to siste sesonger på Varsity hvor han avsluttet sin karriere med 813 assists, 207 graver, 71 ess, 62 drap og 10 blokker. I løpet av sitt juniorår hjalp hun laderne til å opptre i FHSAA 6A State Volleyball -turneringen. Hennes seniorår var det mest produktive året da hun avsluttet med 526 assists, 146 graver, 43 ess og 55 drap.

Mailyenid Vazquez:
En defensiv spesialist og lokalt produkt fra Bradenton via Puerto Rico, blir med på Manatees som en walk -on etter å ha overført fra Johnson University - Florida (NCCAA). Hun vil ha ett års valgbarhet igjen og vil være den første overføringen fra et NCCAA -universitet.

Som medlem av Lady Suns i løpet av 2021 -sesongen, avsluttet Vazquez sin ensomme sesong med 43 drap, 15 assists, 14 ess og 206 graver før han forlot laget på grunn av personlige grunner.

Før Johnson University spilte Vazquez på Braden River High School hvor hun hjalp dem til semifinalen i FHSAA 6A District Tournament.

Å bringe tilbake erfaring:

Med de 10 nykommerne som ble med, kunne Burnett få tilbake åtte sophomores for å bli med på laget: Bailee Perry, Rachel Carroll, Amee Beedle, Isabella Rebimbas, Caelan Cook, Kloe Pinto, Emily Lyons og Shelby Pillow.

Perry, som har vært begrenset med å spille på grunn av skade, avsluttet sin førsteårs kampanje med 48 drap, åtte ess, 110 graver (sjette mest på laget) og 11 blokker. Hun produserer sin første kollegiale dobbel-dobbel mot South Florida State (9/17/22: 10 drap og 18 blokker) og satte en karrierehøye 28 graver mot Gulf Coast State (11/4/22) i NJCAA-regionen 8 DII Statsturnering.

Carroll, som roterte som startet libero og defensiv spesialist fra benken, avsluttet sin førsteårs kampanje med 178 graver (femte mest på laget), 21 assists og 19 ess. Hun produserte 10 pluss graver i syv av kampene sine, som inkluderte 15 mot Palm Beach State.

Beedle vender tilbake til manatene etter rødskjørt forrige sesong. Innfødt i Wheaton, Illinois, ble med i Manatees etter å ha overført fra Vincennes University (NJCAA) i Indiana.

Rebimbas, Hybrid of the Manatees, avsluttet forrige sesong med 190 drap (fjerde mest på laget), 16 ess, 292 graver (nest mest på laget) og 22 blokker. Hun ble utnevnt til medlem av det andre laget med alt-sun Lakes.

Cook avsluttet sin førsteårs kampanje med 192 drap (tredje mest på laget), 92 graver og 17 blokker, som inkluderte hennes første collegiate double-double mot Moraine Valley CC (8/19/22).

Pinto avsluttet sin førsteårs kampanje med fem drap, tre assists, to ess og 15 graver.

Lyons avsluttet sitt førsteårsår med 14 drap, syv graver og to blokker.

Pillow, lederen innen blokkering, avsluttet sitt første år med 172 drap (femte mest på laget), 23 graver og 73 blokker (23 solo). I løpet av midten av sesongen, innfødte i Athen, ble Georgia rangert i topp 100 i drap og blokker.

Scouting Webber International JV:

Webber International representerer Sun Conference i NAIA og ledes av førsteårs hovedtrener Justin Dee. Dee begynte i Webber etter å ha tilbrakt sin forrige sesong som assistenttrener for Rollins College (NCAA DII)

Lady Warriors kommer ut av å avslutte sin forrige sesong 2-11 sammenlagt med en 2-4-rekord i Sun-konferansen.

Lady Warriors vil se etter å få tilbake alle de 15 returnerne fra forrige sesong.

Scouting Warner University:

I likhet med Webber International, representerer Warner Sun Conference i NAIA. De ledes av hovedtrener Linda Pai, som går inn i sin andre sesong som hovedtrener.

Lady Royals kommer etter å avslutte forrige sesong 4-21 sammenlagt med en rekord på 1-13 i Sun Conference.

Mulige nøkkelspillere inkluderer Karla Rodriguez (294 graver, 13 ess og 48 assists), Maja Auer (286 assists, 19 ess og 82 graver), Leah Cooley (122 drap, 104 graver og 19 blokker), Emily Via (100 drap og 53 blokker), TarriAnne Henry (124 drap og 19 blokker) og Talia Gonzalez (62 drap, 32 graver og 38 blokker).

Seriehistorie:

Selv om det er første gang Manatees spiller mot Lady Royals, er de ikke fremmede for Lady Warriors siden de har en rekord på 6-1 totalt.

Slik følger du med:

Alle tre kampene vil sannsynligvis sendes på Sun Conference Digital Network, og fans kan følge med på Manatees på alle former for sosiale medier.


No comments:

Featured Post

Bobo-McKenzie Named Head VB Coach

Bradenton, Fla - Following Lynn Burnett's departure to run the indoor and beach volleyball program at New College of Florida and an exte...